Estiu Coral’17 a Castelldefels

El passat dia 30 de juny va tenir lloc el concert organitzat per la Coral Margalló, ESTIU CORAL’17.

Un concert amb un alt nivell que va comptar amb la presència del Grup Vocal Zetzània de Cornellà i de la pròpia Coral Margalló.

La gent, en gran nombre, que van assistir en el concert a l’Església Santa Maria de Castelldefels, van poder gaudir d’unes peces interpretades a quatre veus d’autors com Eric Clapton, Paul Simon, Bobby Hebb per part del Grup Vocal Zetzània que van estar dirigits per en Óscar García González. La Coral Margalló el seu repertori va estar composat per peces del Freddie Mercury “Queen-Bohemian Rhapsody”, Joan Manuel Serrat amb el poema de Antonio Machado, “Cantares”, el Hail Holy Queen de “Sister Act” i els quatre moments del Stabat Mater de Josef G. Reheinberger.

El concert va tenir la presència de les autoritats locals, encapçalades pel regidor de Cultura Jordi Maresma i la regidora Lourdes Armengol, i del prestigios mestre i director de Corals en Manuel Cabero Vernedas de 91 anys, que té la Creu de Sant Jordi donada pel Govern de la Generalitat pel seu treball en el mon coral català.

Per últim, dir que es va fer un sorteig d’una panera de fruites donada per la botiga “Fruites Rosa” que va recaure a la Teresa Orte, membre de la Coral Germanor.

Tot plegat una nit de bon cant coral i de gran germanor al voltant de la música que va servir per tancar el curs 2016-17 per part de la Coral Margalló.

Visca el Cant Coral !!!!!!!!!